Dermaesthetics Blog

Maak je huid zomerklaar!

Dagelijkse verzorging tegen de hitte:

Het behouden van een gezonde huid gedurende het hele jaar is uiteraard vanzelfsprekend. Tijdens seizoenveranderingen kan de huid ook veranderen. Daarvoor is het aan te raden om de huidverzorging enigszins aan te passen. Tijdens de warme zomermaanden zijn we vaker en langer buiten en staan we meer bloot aan invloeden van buitenaf. Er zijn diverse kleine tips en tricks om je huid zomerklaar te maken en gezond te houden.

Om een overmaat aan talg onder controle te houden, voeg PCA Nutrient Toner toe aan de huidverzorging. Het gebruik hiervan eenmaal per dag brengt de talgklierwerking in balans en de huid wordt voorzien van antioxanten en werkstoffen.

Het gebruik van 1 tot 2 maal per week van het PCA Purifying Mask houdt de huid soepel en verwijdert dode huidcellen. De huid wordt gezuiverd en krijgt een mat aanzien.

PCA Weightless Protection Broad Spectrum SPF45 is een lichte textuur zonbeschermingsproduct waardoor de huid niet verstopt raakt.

PCA Clearskin of Hydrating Serum kan gebruikt worden om de dagelijkse crème’s te vervangen en de huid volop te hydrateren, zonder dat deze vet aanvoelt.

Geschreven door Stephanie Pateer
Toegevoegd op 18 juli 2014
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print