Over Dermaesthetics

Sinds 1998 staat Dermaesthetics bekend als dé leverancier voor de huidprofessional. Inmiddels bestaat ons portfolio uit meerdere innovatieve merken, die één doel voor ogen hebben: resultaat. Ons doel is om voorop te lopen met innovaties op het gebied van huidverbetering. Wij hebben net als onze klanten passie voor de huid en staan voor optimale resultaten.

Met kennis, expertise en resultaat onderscheiden wij ons van de rest. Door middel van hoogstaande trainingen nemen wij jou als huidspecialist nog verder mee in de wereld van huidverbetering. Ons streven is om op een persoonlijke en ondersteunende manier samen steeds succesvoller te worden.

ONZE PASSIE IS OM ELKE HUIDSPECIALIST ZICHZELF NOG VERDER TE LATEN ONTWIKKELEN OP HET GEBIED VAN HUIDVERBETERING.

Onze Kernwaarden

Passie

Passie voor de huid en het oplossen van huidproblemen zit bij ons in het bloed. Iedereen bij Dermaesthetics heeft zijn eigen expertise, maar ieder met passie voor huidverbetering! Dit zorgt dat Dermaesthetics jou als huidspecialist voorziet van de beste innovaties, inspiratie, kennis en resultaat op het gebied van huidverbetering.

Innovatie
Dermaesthetics loopt met innovatieve, resultaatgerichte merken voortdurend voorop met de laatste ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, om samen met jou succesvol te zijn.
Kennis

Bij ons staat kennis, leren en ontwikkelen hoog in het vaandel. Onze merken vereisen ook de nodige kennis van de huid. Dermaesthetics ondersteunt jou als huidspecialist hierin met hoogstaande theorie- en praktijktrainingen in onze academy, in jouw instituut en online.

Resultaat
Alles waar Dermaesthetics voor staat komt samen in resultaat. Al onze merken zijn hierop gericht. Ieder merk heeft zijn eigen kracht en biedt oplossingen voor specifieke en complexe huidproblemen. Op deze manier lever je kwaliteit, creëer je echte huidverbetering en onderscheid je je van de rest. Dát is wat je als huidspecialist natuurlijk wilt bereiken in jouw instituut!

Pam Eijkholt

Managing director

Als people manager is het voor mij belangrijk om betrokken te zijn bij de mens binnen ons bedrijf. Met een proactieve houding neem ik mijn verantwoordelijkheid, signaleer ik nieuwe kansen en vertaal deze naar acties binnen Dermaesthetics. Motiveren, inspireren en constant innoveren staan hierbij centraal. Door het kennen en herkennen van kwaliteiten, deze optimaal te benutten en persoonlijke en professionele groei te faciliteren, kunnen we iedereen in ons team in zijn of haar kracht zetten. Dermaesthetics groeit en samen werken we voortdurend aan onze missie: Het beste resultaat behalen voor onze huidspecialisten op het gebied van huidverbetering!

Koen Eijkholt

Managing director

Dagelijks geef ik leiding aan het team. Een team dat bestaat uit betrokken professionals die enthousiast en leergierig zijn. Samenwerken om de beste resultaten te behalen voor onze huidspecialisten. Met onderscheidende, innovatieve en huidverbeterende merken en met mensen die willen leren, door ontwikkelen en inspireren. De huidspecialisten, die met onze merken en producten werken, verwachten resultaten voor hun klanten en onderscheiden zich door hun kennisniveau en toewijding. Dat maakt dit werk juist zo leuk; we staan nooit stil!

Clara Visscher

Founder
Omdat ik zelf ondernemer en huidspecialiste ben, weet ik precies wat instituten en huidspecialisten nodig hebben. Topmerken, persoonlijke service en up-to-date kennis. Bij Dermaesthetics gaan we daar heel ver in, en dat merken onze klanten. Het is onze voortdurende ambitie om trendsetter te zijn in huidverbetering. Met succes. Jouw resultaat is ons resultaat!

Team Dermaesthetics

MICHELLE

Huidtherapeut/Brand support

Frieke

Huidtherapeut/Trainer

Claudia

Salesmanager/Trainer

Daimy

Accountmanager/Trainer

IRIS

Accountmanager/Trainer

Lianne

Huidspecialist/Trainer

FREDERIQUE

Frontoffice/Trainer

Stephanie

Marketing

Andrea

Marketing

Elseline

Management assistant

Anita

Office Manager

Jaap

Administratie

Remco

Logistiek

Kyle

Logistiek