Trainingen

WORD EEN SPECIALIST MET DERMAESTHETICS

Kennis is macht. Wil je met de allernieuwste behandeltechnieken werken en beschikken over de meest innovatieve kennis op het gebied van huidverbetering? Dan is Dermaesthetics dé perfecte partner. Bij Dermaesthetics volg je trainingen om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn en de beste resultaten te behalen. De Dermaesthetics Academy is er speciaal voor onze huidspecialisten die met onze huidverbeterende en resultaatgerichte merken werken. Zo leer je niet alleen alle ins-en-outs over de producten en behandelingen, maar blijf je ook op de hoogte van alle trends en vernieuwingen.

Dermaesthetics Academy

Theorietrainingen

Lees meer

Praktijktrainingen

Lees meer

Specifieke trainingen

Lees meer

Theorietrainingen

Locatie: Dermaesthetics Academy
Tijdens onze theorietrainingen nemen we je mee in de filosofieën, werkwijzen, ingrediënten en producten van onze innovatieve merken. Smart skin solutions voor iedere huid om de beste resultaten te behalen. Iedere huid is namelijk anders en verdient een persoonlijke aanpak. Na onze theorietrainingen ben je helemaal klaargestoomd en kun je vol goede moed aan de slag met de praktijktrainingen.
Locatie: Dermaesthetics Academy en (of) op locatie
Het ultieme behandelconcept gaat verder dan alleen maar een gemiddelde peeling. Tijdens onze praktijktrainingen wordt besproken hoe je verbluffende resultaten kunt behalen en huidproblemen en de kern daarvan kunt aanpakken. Daarnaast komen algemene huidkennis, ingrediënten en het combineren hiervan voor meer behandelopties aan bod en wordt er op elkaar gewerkt. Om zoveel mogelijk kennis op te doen zijn sommige praktijktrainingen in meerdere delen opgesplitst en kan er onderscheid gemaakt worden tussen basic en advanced, afhankelijk van jouw kennisniveau en eerder gevolgde trainingen.

Praktijktrainingen

Specifieke trainingen

Locatie: Dermaesthetics Academy

Wij bieden ook specifieke trainingen. Denk hierbij aan:

  • Acne en rosacea
  • Huidmicrobioom
  • Pigmentatieproblemen
  • Screening van huidaandoeningen
  • Algemene huidkennis


Deze trainingen zijn een echte aanvulling op de theorie- en praktijktrainingen om jou en jouw instituut nog meer te laten groeien en jouw klanten nóg beter advies te kunnen geven.

ONZE GEAVANCEERDE FORMULES, JOUW RESULTAAT

Benieuwd wat Dermaesthetics voor jouw instituut kan betekenen?

Neem dan nu contact met ons op! Vul hieronder je gegevens in en kies een of meerdere merken waar je vrijblijvend informatie over wilt ontvangen.

Ben je consument en op zoek naar meer informatie over de merken? Klik dan hier.