Onze Merken

Alles waar Dermaesthetics voor staat komt samen in resultaat. Al onze merken zijn hierop gericht. Ieder merk heeft zijn eigen kracht en biedt oplossingen voor specifieke en complexe huidproblemen.
Benieuwd naar wat de merken voor jouw instituut kunnen betekenen? Klik dan op het logo voor meer informatie.

Dr K

DrK Dermal Health Care is als medisch-cosmeceutisch merk een wetenschappelijk pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing. Het is specifiek ontwikkeld om ontstekingsstoornissen in de huid te reguleren en de gezondheid van de huid op álle aspecten te verbeteren. Alle producten van DrK Dermal Health Care zijn bedoeld om de microbiële en fysieke barrièrefunctie van de huid te verbeteren, waardoor de huid wordt versterkt. DrK Dermal Health Care producten en behandelingen hebben een prebiotische werking met een probiotisch effect!

DR K DERMAL HEALTH CARE IS ONTWIKKELD OM DE GEZONDHEID VAN HET HUIDMICROBIOOM EN DE DIEPERE HUIDLAGEN OP ALLE ASPECTEN TE VERBETEREN

Nimue

Het succes van Nimue is in eerste instantie begonnen als nazorg voor plastische chirurgie, echter kwam het team van Nimue erachter dat de producten ook enorm superieur huidverbeterend werkten. Nimue is toen producten gaan ontwikkelen voor de cosmetische- en paramedische wereld en tot op de dag van vandaag is en blijft Nimue bezig met de ontwikkeling van grensverleggende producten voor het aanpakken van acne, pigmentatie, roodheid en huidveroudering. In nagenoeg alle producten zit het door Nimue ontwikkelde triple AHA complex, welke bestaat uit Glycolzuur, Melkzuur en Citroenzuur. Deze zuren versterken en stimuleren elkaar voor het beste resultaat en creëren een perfecte glow!
ONZE GEAVANCEERDE FORMULES, JOUW RESULTAAT

PCA Skin

PCA Skin staat bekend om zijn luxe peelings en high-end producten voor een gezonde huid op cellulair niveau en legt de lat hoog als het gaat om huidverjonging. Door het brede assortiment kunnen zowel de behandeling als de producten voor thuis volledig gepersonaliseerd en op elkaar afgestemd worden. PCA Skin maakt veel gebruik van Retinol en blends van diverse zuren voor direct resultaat en het behoud hiervan op de langere termijn.

PCA SKIN LEGT DE LAT HOOG ALS HET GAAT OM HUIDVERJONGING, OP ZEER KORTE TERMIJN MAXIMAAL RESULTAAT BEHALEN IS HET DOEL

pHformula

pHformula is één van de eerste pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit delivery system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen. Met pHformula kunnen milde behandelingen uitgevoerd worden om de huid te onderhouden, maar het biedt ook mogelijkheden voor intensieve behandelingen die zich volledig richten op het oplossen van diverse complexe huidproblemen. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea, en huidveroudering. pHformula biedt unieke skin resurfacings met weinig downtime en maximaal resultaat!

PHFORMULA BIEDT BEHANDELINGEN OP MAAT, GERICHT OP ONDER ANDERE HET OPLOSSEN VAN COMPLEXE HUIDPROBLEMEN

Forlle’d

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat met zijn ingrediënten in de dermis komt zónder de epidermis te beschadigen. De unieke nanotechnologie – waarbij hyaluronzuur verkleind is naar 5 nanometer. Dit is 600 tot 4000 maal kleiner dan andere hyaluronzuur in cosmeticaproducten. Niet voor niets heeft Forlle’d voor deze technologie een nobelprijs gewonnen. Het hyaluronzuur in Forlle’d fungeert als een delivery system, maar werkt vooral superieur anti-ageing. Naast hyaluronzuur werkt Forlle’d met diverse actieve ingrediënten zoals Platinum – het krachtigste antioxidant op dit moment, Geïoniseerde mineralen die zorgen voor cel stimulatie en nog veel meer ingrediënten die collageen boosten voor huidverbetering vanuit de dermis.

Forlle’d is wereldwijd het enige merk dat, zonder beschadiging van de epidermis, in de dermis komt

Me Line

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Klinische onderzoeken wijzen uit dat zelfs dermaal pigment vermindert kan worden. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels. MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor donkere kringen en lentigines. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie!

MELINE IS SUCCESVOL IN HET BEHANDELEN VAN ALLE VORMEN VAN HYPERPIGMENTATIE, ÓÓK DERMAAL

Thoclor Labs

Thoclor specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. De producten van Thoclor zijn gericht op herstel en verjonging van de huid, maar hebben ook desinfecterende eigenschappen. De producten zijn geproduceerd op basis van het lichaamseigen immuunmolecuul HOCl. De actieve, gepatenteerde vorm van het ingrediënt hypochlorous acid is een natuurlijk, 100% stabiel en zuiver molecuul, zonder andere giftige stoffen.
THOCLOR LABS SPECIALISEERT ZICH IN DE BIOTECHNOLOGIE EN COMBINEERT DE KRACHT VAN DE MEDISCHE WETENSCHAP MET DE WONDEREN VAN DE NATUUR

B.ITCHY! The Aftercare

Bij B.ITCHY! begrijpen ze dat huidherstel na invasieve behandelingen van essentieel belang is voor het behoud van een gezonde en egale huid. Daarom biedt B.ITCHY! The Aftercare een baanbrekende oplossing die zowel medische effectiviteit als cosmetische verfijning biedt, zonder het gebruik van antibiotica. De geavanceerde formule combineert natuurlijke antibacteriële stoffen met antioxidanten en ontstekingsremmers, die samen de huid snel, veilig en effectief herstellen. Vertrouw op B.ITCHY! voor ongeëvenaarde aftercare die de huid kalmeert en optimaliseert na behandelingen zoals microneedling, lasertherapie en permanente make-up.

B.ITCHY! THE AFTERCARE – HÉT PRODUCT MET MAXIMAAL SECOND SKIN EFFECT, VOOR EEN SNEL HERSTEL NA ALLE INVASIEVE BEHANDELINGEN

Decoded Skin

Decoded Skin biedt de ultieme Treatment Foundation, een essentieel onderdeel van de dagelijkse routine om de gezondheid van de huid te ondersteunen en te verbeteren. Decoded Triple Complex combineert krachtige technologieën om de huidbarrière te versterken, te hydrateren en te beschermen tegen schadelijke invloeden. Met een lichte tot medium dekking en vijf tinten, geeft deze olievrije, lichtgewicht formule een fluweelachtige finish zonder strepen. Het helpt fijne lijntjes te verzachten en de huid te verstevigen, terwijl het de resultaten van elke skincare routine verbetert.

make your last layer as important as the first