Dermaesthetics Blog

Salon in Beeld – Caméléon Zwolle

Mensen mooier maken is een geweldig vak

Bij Dermaesthetics zetten wij graag een huidspecialist in de spotlights. Dit keer gaat het om een klant van het allereerste uur. Monique van schoonheidsinstituut Caméléon is gevestigd naast het bekende Librije en is in Zwolle echt een begrip als het gaat om huidverbetering.

Met zes specialisten, een cosmetisch arts, visagisten en pedicures heeft Monique van den Dool een mooi team van professionals bij Caméléon werken. Dit is dan ook het grootste huidinstituut van Zwolle en omstreken. “Het succes van dit huidinstituut komt voort uit loyaliteit en betrouwbaarheid;” zegt Monique van der Dool. “Wij zijn zeer professioneel en staan 100% achter onze merken en hun behandelmethodes. Om een merk echt tot in detail te begrijpen is een heel proces. En juist daarom heb ik samen met mijn meiden de afgelopen periode veel trainingen gevolgd. Zo kunnen we zelf ervaren welke mogelijkheden er zijn en welke resultaten we kunnen verwachten bij verschillende klanten.”

Vakkundigheid

Het afgelopen jaar hebben wij heel veel trainingen gevolgd en deze kennis is echt een meerwaarde voor onze klanten. Tijdens de trainingen en door de praktijkervaring heb ik samen met mijn team anders leren kijken naar een huid. Door samen te kijken naar de mogelijkheden en de wensen van de klant gaan we voor het beste resultaat. Het effect van een behandeling is meteen zichtbaar hierdoor weten wij mensen voor langere tijd aan ons te binden. Zij vertrouwen op onze vakkundigheid binnen dit instituut en daar ben ik trots op.”

Dermaesthetics

“Ik ben ook heel blij dat Dermaesthetics behulpzaam is in het veranderingsproces met veel ondersteuning op het gebied van trainingen en marketing dat is belangrijk en misschien pakken we zelfs in de toekomst nog pHformula erbij. Bij ons is mooi blijven, verwend worden met de beste behandeling helemaal afgestemd op jouw huid en wensen!”

www.cameleonzwolle.nl

Geschreven door Bo Vrolijk
Toegevoegd op 24 juni 2015
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print