Dermaesthetics Blog

‘PEELING IS HUIDVERBETERING!’

WIL JE MET JOUW SALON EEN STAP ZETTEN VAN HUIDVERZORGING EN ONTSPANNING NAAR HUIDVERBETERING, DAN MOET JE AL GAUW OP ZOEK NAAR EEN MERK DAT DAARBIJ AANSLUIT. LET WEL OP: DE VEELEISENDE MARKT VOOR HUIDVERBETERING IS CONTINU IN BEWEGING EN ER VERSCHIJNEN REGELMATIG INNOVATIEVE PRODUCTEN. KIES DUS VOOR EEN MERK DAT VOORTDUREND IN ONTWIKKELING BLIJFT. “NIMUE SKIN TECHNOLOGY IS ZO’N MERK”, ZEGT CLARA VISSCHER, DIRECTEUR DERMAESTHETICS. “HET DOET VOORTDUREND ONDERZOEK EN IS DAARDOOR DYNAMISCH EN  TRENDSETTEND.” NIEUW: DE SRC-PEELINGS, DIE DE HUID NIET ALLEEN PEELEN MAAR OOK VOORZIEN VAN EEN FLINKE DOSIS WERKSTOFFEN.

FEELGOOD EN VERZORGING ZIJN  NIET ONBELANGRIJK MAAR VORMEN EEN TOEGEVOEGDE WAARDE

Wat is het belangrijkste kenmerk van Nimue? Clara: “Nimue staat bekend om zijn concept voor huidclassificatie, waarbij de huid is onderverdeeld in Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin en Interactive Skin. In de bijzondere filosofie staan huidproblemen centraal. Iedere huidspecialist die een huidprobleem kan oplossen, kan ook zonder problemen een huid verzorgen.

De essentie van een Nimue-behandeling ligt dan ook bij huidverbetering; feelgood en verzorging zijn niet onbelangrijk maar vormen een toegevoegde waarde. Nimue verdeelt zijn concept onder in verzorgende, huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. Binnen alle Nimue- behandelingen staan de peelings centraal: peeling is huidverbetering!”

Wat doen de nieuwe SRC-peelings? Clara: “Omdat effectiviteit én veiligheid voorop staan, ontwikkelde Nimue de SRC-peelings, ofwel de Skin Resurfacing Complex-peelings. De peelings bevatten naast de zuren zoals melkzuur en salicylzuur ook een behoorlijke hoeveelheid werkstoffen. Je bent niet alleen aan het peelen, maar je voorziet de huid tegelijkertijd van diverse werkstoffen zoals peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten. Om deze werkstoffen in de huid te laten opnemen, dien je de huid eerst toegankelijker te maken met een speciale stap binnen het peelingproces. Zo zorg je ervoor dat de werkstoffen in de juiste huidlaag getransporteerd worden zonder dat ze afzwakken. Zowel de peelende als de voedende werkstoffen zijn gekoppeld aan waterstofionen. Hierdoor wordt het geheel tot in de basaalcellenlaag opgenomen zonder nadelige complicaties zoals overstimulatie of irritatie.”

Waarin onderscheidt Nimue zich met zijn peelings? Clara: “Nimue is echt anders. Standaardpeelings werken van bovenaf. Bij de Nimue SRC-peelings werkende zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor de veeleisende klant met huidproblemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen enhydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de veeleisende huid van binnenuit, pakken vrije radicalen aan en beschermen de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.”

Zijn er ook producten voor thuisgebruik? Clara: Ja, zeker! Om de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen, ontwikkelde Nimue meerdere probleemoplossende producten voor thuisgebruik.

Deze uniek geformuleerde producten zijn gebaseerd op huidverbeterende zuren die de huid thuis consequent peelen en verzorgen. Zo blijft het resultaat van de behandeling gewaarborgd. Een bijzondere stap binnen de thuisverzorging vormen de Actives: een gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s. Deze formule bestaat uit een unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur die zijn gekoppeld aan eiwitten. De Actives houden de pigmentatie onder controle, verminderen onzuiverheden en verjongen de huid. De peptiden die in de Actives zijn verwerkt, herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking. De Actives van Nimue zijn een musthave voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.”

NIEUW: DE SRC-PEELINGS
Nimue Skin Technology introduceert de Nimue Skin Resurfacing Complexpeelings. Hun taak: een doffe en vermoeide huid stralend maken, haar hydrateren, voeden en verstevigen. Hun werkwijze: door de combinatie van zuren als melkzuur en salicylzuur en werkstoffen als peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten de huid zowel van bovenaf als van binnenuit stimuleren en verzorgen. Dankzij de peelende zuren van bovenaf, raakt de huid toegankelijk voor de voedende werkstoffen, die tot in de juiste huidlaag kunnen worden getransporteerd zonder hun werking te verliezen. Doordat je de celvernieuwing stimuleert en de buitenste, meest beschadigde huidlagen verwijdert, verminder je de ontstekingsreactie en de downtime, waardoor de huid zichzelf sneller kan herstellen dan normaal, aldus Nimue. Beschikbaar in de volgende huidclassificaties: Environmentally DamagedSkin, Hyperpigmented Skin en Problematic Skin.

BIJZONDER: DE ACTIVES
➠  Gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s voor thuisgebruik
➠  Unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur, gekoppeld aan eiwitten
➠  Houden de pigmentatie onder controle
➠  Verminderen onzuiverheden
➠  Verjongen de huid
➠ De peptiden herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking

Geschreven door Clara Visscher
Toegevoegd op 22 augustus 2016
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print