Dermaesthetics Blog

TOP PROFESSIONALS AAN HET WOORD

Felicitaties

Als leverancier zijn wij enorm trots op onze professionals. De Beauty Awards gaan immers naar de beste schoonheidsspecialisten en beautysalons van Nederland. De genomineerde Charlotte ­Maenen, Malika Vonk en Angelique Huybrechts zijn alle drie klant bij Dermaesthetics. “We zijn heel blij dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan het succes van onze dépositaires”, zegt Clara Visscher, directeur Dermaesthestics. “Ik feliciteer de genomineerden Charlotte, Malika en Angelique van harte!”

BA_FC kleur zwart

Centre Beauté Maenen

‘Een echt familiebedrijf ‘

Charlotte Maenen van Centre Beauté Maenen in Berg en Terblijt is genomineerd in de categorie Beautysalon van het Jaar. “Mijn moeder is veertig jaar geleden met de salon begonnen”, vertelt ze. De passie voor het vak is haar dan ook van jongs af aan met de paplepel ingegoten. “Ik was altijd al bezig met make-up, met nagels lakken en haren kammen. Ik ging ook mee naar beurzen. Het draaide bij ons altijd om schoonheid.” Na het behalen van haar diploma’s, ook het hbo-diploma marketing, ging ze bij haar moeder in de zaak werken, waarbij ze geleidelijk de dagelijkse leiding op zich nam. Zo werd Centre Beauté Maenen een echt familiebedrijf. PCA Skin kreeg een prominente plek.

IMG_7749-2
“Het heeft ons naar een hoger niveau gebracht op het gebied van huidverbetering”, vindt Charlotte. “PCA Skin heeft een heel uitgebreid assortiment waarmee we veel problemen kunnen aanpakken. De begeleiding en ondersteuning van Dermaesthetics heeft ons nog verder gebracht.” Ze is lovend over de kwalitatief goede praktijktrainingen op locatie, de uitstekende theorietrainingen in Bussum en het directe contact.

“Dermaesthetics staat voor persoonlijke aandacht en dat geeft je een warm en vertrouwd gevoel”

“Dermaesthetics staat voor persoonlijke aandacht en dat geeft je een warm en vertrouwd gevoel. Bijna als een soort familie. Zo benaderen wij onze klanten ook.” Om het assortiment af te kunnen stemmen op een bredere doelgroep, nam Charlotte ook het merk Nimue op. Sinds haar eerste deelname aan de Beauty Award vier jaar geleden, ziet ze een enorme groei. “In het ondernemerschap bijvoorbeeld. Ik ben vanonder de vleugels van mijn moeder vandaan gekomen en uitgegroeid tot een zelfstandig ondernemer”, zegt ze. “We onderscheiden ons door onze kennis en ervaring, aanbod en specialisaties gericht op huidverbetering. Ik ben super trots op waar we met het team nu staan. Mijn moeder zegt altijd mij: ‘Charlotte, jij bent de smaakmaker van het bedrijf en een inspiratiebron voor het hele team!’’

Malika Skin - Malika Vonk

‘Ik voorzie nog veel groei’

Malika1 - kopie

Schoonheidssalon Malika Skin is genomineerd voor de Beauty Award 2017 in de regio Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. De eigenares – Malika Vonk – heeft al ruim 16 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste en heeft een prachtige salon in het mooie Noord-Brabantse dorpje Hilvarenbeek. “Met mijn vakmanschap en mijn passie als schoonheidsspecialiste behandel ik iedere klant, man of vrouw, jong en oud als koning en rol ik graag spreekwoordelijk de rode loper uit. Dat ik nu genomineerd ben voor de Beauty Award 2017 is een kroon op mijn werk.” “Naast de vele trainingen zijn de juiste producten en is de juiste leverancier van belang om als schoonheidssalon te kunnen blijven groeien en ontwikkelen. Met welke leverancier wil je samenwerken de komende jaren en wat betekent een leverancier voor mij? Een goede zakenpartner waarmee je de top wilt bereiken moet iemand zijn die naast je kan staan, die jou kan begeleiden en van goede adviezen voorziet. In Dermaesthetics heb ik deze leverancier gevonden.”

“Ik voorzie nog veel
groei voor PCA Skin
omdat klanten steeds
kritischer worden”

Malika Skin staat voor professioneel advies, persoonlijke aandacht en is absoluut vernieuwend. Alleen de beste huidverzorgingsproducten en behandelingen afgestemd op de behoeften van de huid en de wensen van de klant worden gebruikt. “Daarom heb ik gekozen voor PCA skin, een gespecialiseerd huidverbeteringsmerk, met werkzame ingrediënten afgestemd op specifieke behoeften van de huid. In de toekomst voorzie ik voor dit merk veel groei aangezien klanten – en terecht – steeds kritischer worden en nog hogere verwachtingen zullen hebben. “Mijn toekomst? Ik predik dat niet alleen het uiterlijk maar ook het innerlijk welzijn de mens gelukkiger en dus mooier maakt. Om mensen nog beter te kunnen bedienen heb je een team nodig van specialisten en ja, daar zou ik graag deelgenoot van willen zijn.”

 

Jolique - Angelique Huybregts

‘Ik ben een enorme perfectionist’

Angelique Huybregts van Beautysalon Jolique in Reuver, is ook genomineerd in de categorie Schoonheidsspecialist van het Jaar. “Door mijn eerste nominatie in 2015 kreeg mijn bedrijf een enorme boost. Ik kreeg zakelijk meer inzichten en leerde veel nieuwe collega’s kennen. Huidverzorging heeft mij altijd geïnteresseerd en ik ben een enorme perfectionist. Iemand in de watten leggen en hun huid verbeteren en hieraan samen werken, daar word ik gelukkig van! Ik ben gestart in het dorpje Belfeld. Destijds zagen mensen een schoonheidsspecialist als een luxe. Door mijn nominatie heb ik laten zien dat het vak uit veel meer bestaat, je kunt een huid daadwerkelijk verbeteren.

15555264_1276128455787369_1302602615_o
Nu ben ik verhuisd naar een groter pand in Reuver, met drie cabines, een winkelruimte en personeel. Een droom die uit is gekomen! Huidverzorging is in mijn visie maatwerk. Bij nieuwe klanten start ik altijd met een uitgebreide intake en huidanalyse om zoveel mogelijk van hun en hun huid te weten te komen, ook van de producten welke zij al gebruiken. Natuurlijk geef ik hierna graag meteen een korte behandeling zodat ze gelijk een goed beeld hebben wat dit merk voor hun kan betekenen. Zo zien mensen direct in de spiegel waarom ze bij Beautysalon Jolique aan het juiste adres zijn. Nimue geeft namelijk direct na de behandeling al een prachtig

“De praktijktrainingen die
Dermaesthetics verzorgt
zijn helemaal top!”

resultaat. De praktijktrainingen die Dermaesthetics verzorgt zijn helemaal top! Nimue neemt een belangrijke plek in binnen mijn bedrijf voor bijvoorbeeld acne, anti-ageing of een ander huidprobleem. Met dit merk bieden wij een breed palet voor serieuze huidverbetering. De samenwerking met Dermaesthetics is heel prettig, de lijnen zijn kort en je hebt direct contact met een specialist(e). Dat bevalt mij heel goed!”

 

Geschreven door Salon In Beeld
Toegevoegd op 1 februari 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print