Dermaesthetics Blog

INTERNATIONAL SKINCARE THERAPIST AWARDS

Vier Nederlandse schoonheidsspecialisten vertrokken op 19 februari op uitnodiging van Nimue Skin Technology naar Zuid-Afrika. Zij zijn geselecteerd voor The International Skincare Therapist Awards, een inspirerend en motiverend event – een eerbetoon van Nimue aan zijn beste specialisten all over the world. Sharon Jacobs-Beek van Sharon’s Schoonheidssalon in Boxmeer, een van de vier geselecteerden, hield voor Esthé een dagboek bij.

THE INTERNATIONAL SKINCARE THERAPIST AWARDS
Kennis van over de hele wereld bij elkaar brengen en specialisten de erkenning geven die ze verdienen: dat is voor Nimue de insteek van de uitreiking van The International Skincare Therapist Awards.

Internationaal kreeg elke Nimue-specialist de kans om als een van de 60 specialisten geselecteerd te worden voor een 5-daags bezoek aan Zuid-Afrika, de thuisbasis van Nimue Skin Technology. Het merk is gevestigd in 23 landen, waaronder Zuid-Afrika, Zweden, Nederland en Dubai. Alle Nimue-specialisten hebben enorm hun best gedaan op hun motivatiestuk. Uiteindelijk maakte het Nimue International Team de definitieve keuze. Voor de Nederlandse specialisten Tamara de Wit, Sharon Jacobs-Beek, Vera Goldsmid en Vanessa Slootmans betekende dit dat ze het event van hun leven konden bezoeken. Van 19 t/m 26 februari waren zij, tezamen met alle andere geselecteerden, te gast bij Nimue in Johannesburg.

Age Intelligent
De winnaars – want zo beschouwt Nimue alle geselecteerden – kregen trainingen in diverse skills en vaardigheden en werden getrakteerd op informatieve én spectaculaire uitstapjes, zoals een safari. De uitreiking van The International Skincare Therapist Awards was gekoppeld aan de lancering van de Age Intelligent-lijn, waarvoor Helena Christensen ambassadeur is. Helena (48) is Deens supermodel, fotograaf en zakenvrouw en al 30 jaar een icoon in de mode- en beautyindustrie. Ze is persoonlijk betrokken bij de ontwikkeling van de producten van Age Intelligent. Tijdens de Awards en de lancering was er voor de Nimue-specialisten gelegenheid voor een persoonlijke meet & greet met Helena.

Highlights

  •  Op safari op zoek naar de big five en onderde sterren genieten van een luxe diner
  • Als eerste in de wereld aanwezig zijn bijde lancering van de nieuwe premium range Age Intelligent
  • Wine and Dine bij het International Skincare Therapist Awards Gala Dinner
  • Een historische en culturele tour door delevendige stad Johannesburg
  • Een inspirerende dag met het Nimue International Team

ITA1
Zondag 19 februari

Aankomst in de ochtend bij het hotel. Ontvangen door Nimue. Stralend weer en in de middag lekker ontspannen bij het zwembad gezeten. Nog geen officieel programma, dat begint morgen pas. Dus met z’n viertjes nog even bijkomen van de reis en alvast een beetje in de stemming komen voor de aankomende dagen. De overige landen komen vandaag ook allemaal binnen.

GALA
Maandag 20 februari
Vandaag is de officiële eerste dag van het programma. We beginnen onze businessdag met een fantastisch welkom van Eunice (Bredenkamp, lid Nimue International Team, red.). Ze vertelt dat ze ons allemaal als winnaars ziet en hoe trots ze met het hele team op ons is. “Success doesn’t just come and find you, you have to go out and get it.” De eerste sessie begint met ‘Let’s go brain deep’, over hoe je je brein fit en gezond houdt. Na een gezellig thee/koffie-moment met onze internationale collega’s gaan we door naar sessie 2: ‘Awaken to your true potential’. Wat is je passie, missie, professie en je roeping? Vraag jezelf gewoon met regelmaat af: Waarom doe ik wat ik nu doe? Wat geeft me energie? Waar word ik enthousiast van? En heb ik mijn maximale potentie bereikt? Sessie 3 was ‘Mindfulness’. Wat we leren: stap soms uit de stroom van alle drukte en neem je eigen moment, accepteer het moment en laat los! Als je echt je leven wil veranderen, moet je eerst je gedachte veranderen. Na een heerlijke lunch zetten we de middag voort met een marketingtraining. Wat maakt jou uniek en waar kun je je marketing op richten? We krijgen enorm leuke tips in hoe we onze onderneming naar een hoger niveau kunnen tillen. We sluiten deze businessdag af met een dankwoord van Eunice. Morgen gaan we naar de bush waar we hopelijk de big five gaan spotten!

ITA3

Dinsdag 21 februari
Vandaag gaan we naar de bush! Onze eerste activiteit is slangen aaien, we krijgen ze ook om de nek… Dit ligt bij de meesten van ons erg buiten de comfortzone, dus toch ook weer stoer! Daarna gaan we in een jeep verder de bush in. Ongelooflijk, wat mooi. En een supergroot huis met alles erop en eraan voor vier personen! Vervolgens op naar de volgende activiteit: op de foto met cheeta’s. ‘s Avonds gaan we met de jeep naar een Boma-feest. Een echt Afrikaans feest met zingende mensen, kampvuur en heerlijk eten. Na de afterparty gaan we slapen tussen de dieren.

ITA5
Woensdag 22 februari
Vandaag vroeg op en op naar de echte bush! Helaas regent het erg hard, maar we moeten wel enorm lachen om hoe we er met z’n allen uitzien na zo’n wilde rit. Helaas spotten we geen big five, maar wel geweldige dieren zoals giraffen, zebra’s en nijlpaarden. Een mooie ervaring. Daarna weer terug naar het hotel, klaarmaken voor het gala. Wat een bijzondere en fantastische avond, een gala-avond voor de geselecteerden. Een persoonlijk moment op het podium en een mooie erkenning, wat een prachtig certificaat! Trots om hier te mogen zijn. We are all winners!

SAFARI
Donderdag 23 februari
Vandaag gaan we naar Soweto, een buitenstad en voormalige sloppenwijk van Johannesburg. Hier zien we rijkdom en armoede naast elkaar. De sloppenwijken en een schitterend optreden van de locals. Feel the freedom!

products_nohourglass_cmyk

ITA6
Vrijdag 24 februari

Ambassadeur Helena Christensen lanceerde gisterenavond de nieuwe lijn Age Intelligent officieel tijdens een cocktailparty. We kregen informatie over welke actieve werkstoffen erin zitten en mochten de producten voelen. Ze voelen fantastisch! Ze zien er ook prachtig uit; iedereen is er enthousiast over. Vandaag hebben we een dag voor onszelf. Een beetje uitgeslapen en daarna lekker uitgebreid en rustig ontbeten. Daarna gaan we naar het apartheidsmuseum. Een bijzonder indrukwekkende ervaring. De hele geschiedenis van Nelson Mandela en het ontstaan van apartheid komt voorbij. Vreselijk hoe dit geweest moet zijn. Aangeslagen vertrekken we in de middag weer terug naar het hotel, waar we wat drinken en nog lang napraten.

ITA2
Zaterdag 25 februari
De laatste dag hier. Vanavond gaan we terug. Wat een ongelooflijke ervaring was dit. Nimue en Dermaesthetics, ontzettend bedankt! Terug naar huis met een heleboel inspiratie en motivatie.

DE NIEUWE LIJN AGE INTELLIGENT

In de strijd tegen huidveroudering en huidbeschadigingen introduceert Nimue Skin Technology een serie producten die zijn gebaseerd op de OMICS Science of Ageing studies. In deze datasets kwam naar voren dat factoren als leefstijl, omgevingsfactoren en genetica invloed hebben op de zichtbare tekenen van huidveroudering. De ‘slimheid’ van de ingrediënten en het unieke hybride delivery system van Age Intelligent zorgen ervoor dat de werkstoffen tot in de diepere huidlagen komen. Resultaten: de huid is beschermd, gehydrateerd, gelift, soepel en stralend. Rimpels en fijne lijntjes verminderen, de huid is geherstructureerd. De resultaten zijn klinisch bewezen door een onafhankelijk bureau. De lijn bestaat uit een Dagcrème en Nachtcrème, Face Serum en Eye Serum.

 

DE GESELECTEERDE NIMUE-SPECIALISTEN VOLGENS DERMAESTHETICS-DIRECTEUR CLARA VISSCHER...

Tamara de Wit. “Tamara is een zeer getalenteerde, Nimue-verslaafde jonge vrouw die startte als stagiair in de schoonheidssalon. Anno nu is ze 1 van de 2 salonmanagers bij parfumerie van Heiningen. Ze is heel leergierig en stopt al haar energie in haar werk. Ze staat altijd open om meer te leren over producten, behandelingen en huidaandoeningen. Ik denk dat haar klanten haar vooral waarderen om haar puurheid.”

 

Sharon Jacobs-Beek. “Sharon staat voor perfectionisme, enthousiasme en groei. Ze had genoeg van alle verwenbehandelingen en wilde zich meer specialiseren in huidaandoeningen en anti-aging. Ze had Nimue al eerder gespot, maar was nog niet overtuigd. Ik vertelde haar over de trainingen en de marketingsupport. Ze besloot een training te volgen en nu werkt ze met Nimue. Ze groeide enorm, persoonlijk en ook zakelijk. Ze eindigde in de top 3 van de Beauty Award. De kleine ondernemer veranderde in een business lady die weet wat ze wil.”

 

Vera Goldsmid. “Vera werkte in een grote beautyclinic toen ik haar ontmoette. Ze was een van de jongste meiden, maar had al veel ervaring. Ze stelde allemaal slimme vragen op de training. Een paar jaar later begon ze haar eigen salon. Nadat we elkaar op de beurs zagen, besloot ze te werken met Nimue. Haar behandeling en verkooptalenten zijn opmerkelijk: ze heeft de gave om een product zo uit te leggen aan de klant, dat die meteen naar huis wil rennen om het te gebruiken.”

 

Vanessa Slootmans. “Vanessa was een stafmedewerker in een andere beautysalon toen ik haar ontmoette. Haar passie voor de huid, haar enthousiasme en haar doorzettingsvermogen verrasten mij. En toen begon ze eindelijk haar eigen salon… Ze is iemand die me het gevoel geeft dat ze een van de beste salons van ons land zal runnen. Ze is enorm gegroeid en ik denk dat ze nog meer zal groeien. Ze werkt van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat en ze blijft cursussen volgen over de huid en huidaandoeningen. Dankzij een coachingstraject is ze ook zakelijk goed ontwikkeld.”

 

BRON: ESTHÉ

Geschreven door nimue
Toegevoegd op 16 maart 2017
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print