Dermaesthetics Blog

EEN VEILIG EN NATUURLIJK INGREDIËNT DAT BESCHERMING BIEDT TEGEN HET CORONAVIRUS TERWIJL HET DE HUID VERJONGT

Het verjongende ingrediënt HOCl helpt huidbeschadigingen, die veroorzaakt worden door milieu-invloeden zoals UV-straling, luchtvervuiling en gifstoffen te herstellen en de huidcellen te normaliseren. Maar wist je dat het ook een krachtige anti-virale werking heeft en bescherming biedt tegen het coronavirus?

NaOCl (bleekmiddel) is momenteel het belangrijkste ontsmettingsmiddel dat tegen het virus wordt gebruikt. Bekend is dat HOCL 100 keer krachtiger is als ontsmettingsmiddel dan bleekmiddel (Wang et al.). Maar wat nog belangrijker is, is dat we dit krachtige ontsmettingsmiddel rechtstreeks in de mond, neus en ogen kunnen sprayen en het als handdesinfecterend middel kunnen gebruiken.

Hoe kun je jezelf met Thoclor GF2 100% natuurlijk en huidvriendelijk beschermen tegen het coronavirus? Lees hier alles over Thoclor GF2 als beschermende maatregel  https://www.dermaesthetics.nl/blog/2020/03/16/beschermende-maatregel-tegen-coronavirus/

Geschreven door Stephanie Pateer
Toegevoegd op 16 maart 2020
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print