Dermaesthetics Blog

De innovatie achter B.ITCHY!

B.ITCHY! komt met haar eerste product op de markt: B.ITCHY! The aftercare. De naam B.ITCHY! The Aftercare kan in eerste instantie misleidend lijken, maar is zorgvuldig gekozen om de effectiviteit van het product weer te geven. De ‘B’ in B.ITCHY! verwijst niet alleen speels naar ‘bitchy’ maar staat vooral voor vitamine B, specifiek Niacinamide, dat een sleutelrol speelt in de formule. Bekend om de ontstekingsremmende eigenschappen, helpt Niacinamide de huid te kalmeren en te herstellen na invasieve behandelingen.

Niacinamide is bijzonder effectief in het aanpakken van diverse huidproblemen zoals hardnekkige acne of rosacea, dankzij zijn antibacteriële werking die vergelijkbaar is met antibiotica, maar dan zonder de nadelige effecten. Het bevordert ook de collageenaanmaak, vermindert pigmentvlekken, bestrijdt glycatie en verbetert de zuurstoftoevoer naar de huid, wat allemaal bijdraagt aan een sneller herstel van beschadigingen.

Brede toepasbaarheid

Ontwikkeld door het merk B.ITCHY!, is B.ITCHY! The Aftercare specifiek geformuleerd voor gebruik na behandelingen die de huid bewust beschadigen, zoals microneedling, permanente make-up of laserbehandelingen. De geavanceerde formule zorgt voor snel herstel zonder downtime of complicaties, en minimaliseert inflammatoire reacties, wat het werk van professionals en de ervaring van cliënten aanzienlijk verbetert.

Verder heeft praktijkervaring aangetoond dat B.ITCHY! The Aftercare niet alleen na behandelingen nuttig is. Met ingrediënten zoals propolis-extract, kurkuma, aloë barbadensis en centella asiatica extract, is dit product ook uiterst effectief als een dagelijks product voor huiden die gevoelig zijn voor ontstekingen. Het ondersteunt een gezonde microbiële balans en versterkt de huidbarrière, wat B.ITCHY! The Aftercare tot een ideale keuze maakt voor iedereen met een gevoelige of problematische huid.

B.ITCHY! The Aftercare biedt een alomvattende oplossing die herstel bevordert en de huid beschermt.

Geschreven door Dermaesthetics
Toegevoegd op 25 april 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print