Dermaesthetics Blog

Second skin met B.ITCHY! The aftercare

Na intensieve behandelingen zoals peelings of microneedling is de huid bijzonder kwetsbaar. Dit betekent dat alles – van de heilzame werkstoffen in skincare tot ongewenste elementen zoals bacteriën en schimmels – vrij spel heeft om je huid binnen te dringen. Dit is een cruciaal moment waarop de huid de juiste ondersteuning nodig heeft om de voordelen van de behandeling te maximaliseren zonder negatieve bijeffecten zoals langdurige inflammatie of infecties.

De kracht van een ‘second skin’ met B.ITCHY! The aftercare
B.ITCHY! The aftercare is niet zomaar een nazorgproduct; het creëert een ‘second skin’ die een beschermende, ademende barrière vormt. Deze unieke eigenschap maakt het product essentieel voor het behouden van een gezonde huidconditie direct na behandeling. De formule, verrijkt met Niacinamide (vitamine B3), biedt niet alleen kalmerende en herstellende voordelen maar helpt ook ontstekingen te minimaliseren en de natuurlijke verdediging van de huid te versterken.

Specifiek voordeel van Bis-Diglyceryl Polyacyladipate
Een moeilijk woord maar wel met een zeer gunstige werking. Deze peptide is in staat om een ademend tweede eiwitlaagje op de huid te vormen. Het is vergelijkbaar met een huideigen pleistertje dat de huid extra bescherming biedt, kalmeert maar tegelijkertijd ook schadelijke bacteriën en schimmels van buitenaf weert. Dus letterlijk een pleistertje op de ‘wond’, maar dan van een niet lichaamsvreemd eiwit.

Veelzijdige toepassingen van B.ITCHY! The aftercare
Naast het herstellen van de huid na ingrijpende behandelingen, is B.ITCHY! The aftercare effectief in dagelijks gebruik voor huiden gevoelig voor chronische aandoeningen zoals rosacea en acne, dankzij zijn ‘second skin’-functie. De natuurlijke ingrediënten zoals propolis-extract, kurkuma, aloë barbadensis en centella asiatica extract versterken de microbiële balans en de huidbarrière.

 

De unieke ‘second skin’-technologie van B.ITCHY! is een revolutionaire ontwikkeling in huidverbetering, waardoor het een onmisbaar product is voor elke professional die streeft naar de beste resultaten.

Geschreven door Dermaesthetics
Toegevoegd op 25 april 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print