Dermaesthetics Blog

HUIDVERBETERING OP HET HOOGSTE NIVEAU – HET VERHAAL VAN DERMAESTHETICS

“Wij zijn huidverbetering.” Deze krachtige uitspraak is niet zomaar een slogan voor Dermaesthetics; het is de kern van alles wat ze doen. Wat maakt deze distributeur van topmerken zo bijzonder? Waarom kiezen huidprofessionals al meer dan 25 jaar voor Dermaesthetics? Pam Eijkholt, managing director van Dermaesthetics, deelt de filosofie van het bedrijf: “Wij zijn meer dan een leverancier; wij zijn een ware partner voor onze huidprofessionals.”

Sinds de oprichting in 1998 heeft Dermaesthetics zich onderscheiden door continu te investeren in innovatie en kwaliteit. “Ons doel is altijd geweest om voorop te lopen met ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering,” vertelt Pam. “Net als onze klanten hebben we een diepe passie voor de huid. Deze passie drijft ons om altijd te streven naar het beste resultaat, of het nu gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten of het delen van onze kennis en expertise.”

FOCUS OP RESULTAAT
Bij Dermaesthetics draait alles om resultaat. De toewijding aan kwaliteit komt tot uiting in de zorgvuldige selectie van merken en de voortdurende zoektocht naar innovatieve oplossingen. “Al onze merken zijn gericht op het behalen van optimale resultaten,” legt Pam uit. “Elk merk heeft zijn eigen unieke kracht en biedt oplossingen voor specifieke en complexe huidproblemen. Door onze expertise te combineren met deze merken, kunnen huidprofessionals zich echt onderscheiden in hun vak.”

INNOVATIE EN GROEI
In de loop der jaren is het portfolio van Dermaesthetics uitgegroeid tot een verzameling van de meest vooruitstrevende en innovatieve merken in de markt. “Wat ons echt onderscheidt, is onze combinatie van kennis, expertise en de indrukwekkende resultaten die we met onze merken behalen,” zegt Pam. “Onze hoogwaardige trainingen spelen hierin een cruciale rol. We begeleiden onze huidprofessionals met intensieve theorieën praktijktrainingen, zowel in onze academy in Bussum als op locatie bij de specialisten zelf. Deze trainingen zijn ontworpen om niet alleen kennis over te dragen, maar ook om specialisten te inspireren en te ondersteunen in hun groei.”

DE DERMAESTHETICS ACADEMY
De kracht van Dermaesthetics ligt ook in de uitgebreide opleidingsprogramma’s. De theorietrainingen, die plaatsvinden in de eigen academy in Bussum, bieden een diepgaande kennismaking met de filosofie, werkwijze en producten van de merken. “Elke huid is uniek en verdient een persoonlijke benadering,” aldus Pam. “Onze praktijktrainingen, die volgen op de theorie, zijn erop gericht om huidprofessionals de tools en technieken te geven die ze nodig hebben om die persoonlijke benadering in de praktijk te brengen.”

Dermaesthetics biedt ook specifieke aanvullende trainingen die naadloos aansluiten bij de unieke kenmerken van elk merk. “We blijven continu in ontwikkeling,” zegt Pam. “Onze trainingen zijn altijd actueel en gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. We streven ernaar om onze huidprofessionals te helpen groeien en hun instituten naar een hoger niveau te tillen. In alles wat we doen, zijn we een betrokken en ondersteunende partner.”

EEN PORTFOLIO VAN HOOGSTAANDE MERKEN
Het portfolio van Dermaesthetics is zorgvuldig samengesteld om aan de hoogste standaarden te voldoen. Elk merk in de collectie is geselecteerd op basis van zijn wetenschappelijke onderbouwing en vermogen om indrukwekkende resultaten te leveren.

“Het is onze passie iedere huidspecialist te helpen om zichzelf nóg verder te ontwikkelen in huidverbetering”

DrK Dermal Health Care: Pionier in pre- en probiotische huidvernieuwing, gericht op het reguleren van ontstekingsstoornissen en het verbeteren van de algehele huidgezondheid. DrK maakt daarnaast gebruik van nucleotiden, die essentieel zijn voor de celregeneratie en het herstel van de huid. Daarnaast worden nutraceuticals ingezet om de huid van binnenuit te voeden en te versterken, wat zorgt voor optimale resultaten.

Nimue: Dit grensverleggende merk biedt superieure oplossingen voor acne, pigmentatie, roodheid en huidveroudering.

PCA Skin: Beroemd om luxe peelings en zeer actieve serums, ontworpen voor zichtbare huidverbetering.

pHformula: Bekend om geavanceerde resurfacing systemen en een uniek delivery systeem dat actieve ingrediënten diep in de huid brengt zonder schade aan de
opperhuid.

Forlle’d: Wereldwijd het enige merk dat erin slaagt hyaluronzuur op nanoschaal in de dermis te brengen zonder de huidbarrière aan te tasten.

MeLine: Gespecialiseerd in het verminderen van hyperpigmentatie en algehele huidverbetering, geschikt vooralle huidtypen. Met MeLine kan zowel epidermaal als dermaal pigment aangepakt worden.

Thoclor Labs: Combineert medische wetenschap met natuurlijke geneeskracht in een baanbrekend product voor wondgenezing en ontstekingsremming.

B.ITCHY! The Aftercare: Gericht op huidherstel na invasieve behandelingen, biedt medische effectiviteit en cosmetische verfijning zonder antibiotica.

Decoded Skin: Stelt de huidbarrière centraal met technologieën die hydrateren, beschermen en versterken.

“Onze merken vereisen de nodige kennis van de huid en Dermaesthetics ondersteunt hierin met kwalitatieve theorie- en praktijktrainingen”

SAMEN GROEIEN
Bij Dermaesthetics draait alles om verbetering – niet alleen van de huid, maar ook van de huidprofessionals zelf. “Het is onze passie om iedere huidprofessional te helpen zichzelf
verder te ontwikkelen in huidverbetering,” zegt Pam. “Onze merken vereisen de nodige kennis van de huid, daarnaast staan wij klaar om die kennis te bieden met kwalitatieve theorie- en praktijktrainingen.” Met hun focus op innovatie, kwaliteit en partnerschap, blijft Dermaesthetics een toonaangevende speler in de wereld van huidverbetering. “Wij ondersteunen waar we kunnen en blijven samen met onze partners groeien,” besluit Pam.

 

Publicatie ESTHÉ

Geschreven door Dermaesthetics
Toegevoegd op 17 september 2024
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print